Ένα νέο περιστατικό έμφυλης βίας έρχεται στην δημοσιότητα, αυτήν τη φορά από την Σκιάθο, με έναν 35χρονο άνδρα να απειλεί πως θα σκοτώσει τη 30χρονη σύζυγό του, επειδή δεν βρήκε κρεμμύδια στο σπίτι.

«Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω», φώναζε και απειλούσε να χειροδικήσει εναντίον της, γιατί η κοπέλα δεν είχε αγοράσει κρεμμύδια και ήθελε να μαγειρέψει για το παιδί τους.

Η 39χρονη, αντιλαμβανομένη τον κίνδυνο που διέτρεχε στο σπίτι, είπε στον 35χρονο πως θα πάει να αγοράσει κρεμμύδια και αντ’ αυτού βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Κλείστηκε στο σπίτι με το παιδί

Ο άνδρας, όπως αναφέρει το gegonota.news, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη κλείστηκε στο σπίτι, ενώ κατά τη διάρκεια του πρωτοφανούς ξεσπάσματος, έσπασε κι ένα κομοδίνο στην αυλή του σπιτιού.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, τον είδαν να κάθεται στην αυλή με το παιδί, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Ο ίδιος ζητούσε να μιλήσει με την σύζυγό του, ενώ οι αστυνομικοί τού ζητούσαν να τους δώσει το παιδί, γιατί ήταν αδιάθετο και χρειαζόταν φροντίδα.

Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να παραδώσει το παιδί στον πεθερό του. Στη συνέχεια και παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και τον συνέλαβαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Ιανουαρίου και χθες, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελιοδικείο Βόλου.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 35χρονος ισχυρίστηκε πως η 30χρονη είναι ανίκανη για σύζυγος και μητέρα και τον άφηνε νηστικό, ενώ η ίδια εκτίμησε πως ο άνδρας της έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 35χρονος καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή και με τον όρο να μην πλησιάζει την 30χρονη σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.