Την προετοιμασία του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια (8/2) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague συνεχίζει ο Ολυμπιακός.

Η σημερινή προπόνηση σκόρπισε χαμόγελα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Μουσταφά Φαλ να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος, με τον Έλληνα τεχνικό να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού θα έχει μεγαλύτερη «πληρότητα» στο «5» και θα είναι εκτός μόνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μέσα ο Γουίλιαμς-Γκος

Από κει και πέρα «παρών» φώναξε και ο Νάιτζελ – Γουίλιαμς Γκος ο οποίος είχε μείνει προληπτικά εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα εξαιτίας ενός στραμπουλήγματος που είχε αποκομίσει στο ματς με την Μπάγερν.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά τον Φαλ, ο Γάλλος σέντερ, που είχε υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος και έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, πιθανότατα θα ακολουθήσει την ερυθρόλευκη αποστολή στην Ισπανία για το παιχνίδι στη Fonteta απέναντι στο σύνολο του Άλεξ Μουμπρού.