Κορυφώνεται η αγωνία στο Μεσολόγγι για την τύχη του 30χρονου αγνοούμενου, ο οποίος παρασύρθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) από τα ορμητικά νερά του Αχελώου.

Οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί ο υπεύθυνος του φράγματος της περιοχής, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού, προκειμένου να πέσει η στάθμη του.

Επισημαίνεται ότι στη χθεσινή επιχείρηση πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ και η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας, μαζί με αστυνομικούς.

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου, όταν ο 30χρονος είπε στη γυναίκα ότι θα κάνει μια βουτιά.

Έτσι, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στον ποταμό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνά τα χέρια του, αλλά έκτοτε δεν τον είδε ξανά κανείς.

Το messolonghivoice.gr αναφέρει ότι δεν γνώριζε κολύμπι. Σύμφωνα με τη μαρτυρία φίλης του, έπεσε στο νερό και εκεί λόγω των ρευμάτων παρασύρθηκε.