Τη δημιουργία συνολικά 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου «ήταν εντυπωσιακή».

«Θα είναι 29 θεματικές ενότητες, 29 think tanks. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα, κατηγορία ανά κατηγορία» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνοντας  ότι έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα, στο e-mail, στο Facebook και το Instagram, σχετικά με τα think tanks.

«Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις βάσει μίας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθως ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε ότι «είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή τη χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση, που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Τα άτομα και οι θεματικές των think tanks αναμένεται το επόμενο διάστημα να παρουσιαστούν, σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Stay tuned για περισσότερα», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης: