Για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 43χρονου στην Χαλκίδα, μίλησαν η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου και ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε πως εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει την κατάθεση, καθώς όπως είπε «Η υποστήριξη της κατηγορίας, δηλαδή οι συγγενείς, δικαιούνται να πάρουν αντίγραφο και να τοποθετηθούν μετά την απολογία της κατηγορουμένης. Σήμερα λοιπόν θα πάρουμε μέρος της δικογραφίας».

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος είπε πως από την τοποθέτηση των συνηγόρων της κατηγορουμένης διαφάνηκε το κίνητρο, καθώς όπως είπαν οι συνήγοροι την τελευταία τριετία ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις προς το πρόσωπο του θύματος.  Μάλιστα, είπαν πως η κατηγορουμένη δεχόταν πιέσεις, ενώ οι γονείς της είπαν πως δεχόταν βία.

Πρόσθεσε δε ότι «Κατά τη δική μου εκτίμηση, η δράστις θεώρησε υπεύθυνο το θύμα για την ενδοοικογενειακή βία που δεχόταν από τον σύζυγο της, γιατί ο Σάκης είχε επικοινωνήσει μαζί του και του το είχε πει.»

Ακόμη, ανέφερε ότι «Το θύμα δεν είχε ποτέ σχέση με την 39χρονη. Ούτε πριν τον γάμο είχαν σχέση. Επιχειρεί για δεύτερη φορά να δολοφονήσει τον Σάκη, αυτή τη φορά ηθικά, διότι λέει πως πήγε με τη σύζυγο του καλύτερού του φίλου».

Επισήμανε δε ότι από την πλευρά της οικογένειας «Ζητήθηκαν ψυχιατρικές εξετάσεις. Η δράστις φαίνεται ότι είχε παρακολουθήσει το θύμα. Κατέβηκε στη Χαλκίδα, πάρκαρε κοντά, κρύφτηκε δίπλα από το αυτοκίνητό του και περίμενε τέσσερις ώρες εκεί. Μάλιστα, όταν πήγε εκεί είχε μαζί της δύο χασαπομάχαιρα.»

Τέλος, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι «Η 39χρονη πήγε μία εβδομάδα πριν σε συγκεκριμένο μαγαζί της πόλης, με το οποίο θα επικοινωνήσουμε και θα ζητήσουμε να κληθεί ο ιδιοκτήτης ως μάρτυρας, αλλά και το υλικό των καμερών. Από το μαγαζί αυτό, η 39χρονη αγόρασε τα δύο μαχαίρια».

Τι ανέφερε η Δημογλίδου

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι η 39χρονη «Προφυλακίστηκε μετά την απολογία. Στην προανάκριση δεν ήθελε να δώσει την αιτία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και προφυλακίστηκε.»

Σε ερώτηση σχετικά με τα κίνητρα, η Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε ότι «Από την στιγμή που δεν κατέθεσε σε εμάς, δεν μπορούμε να ξέρουμε το κίνητρο.» Είπε δε οι εγκληματολόγοι λένε πως η δολοφονία με μαχαίρι είναι από τα πιο άγρια εγκλήματα.

Δείτε το βίντεο