Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός ο 31 ετών Μπάμπης στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες πλέον έχουν εστιάσει στο να βρεθεί το κυνηγετικό όπλο και το κινητό του θύματος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε.

Έτσι, το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έρευνας σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, είναι ότι ο 31χρονος Μπάμπης πυροβολήθηκε μια φορά και από κοντά.

Μάλιστα, όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας ο δράστης χρησιμοποίησε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Όπως προκύπτει, ο άτυχος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Το φυσίγγιο και η πιθανότητα συνεργών

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού του θύματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα  δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα  αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού.