Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο βασικός κατηγορούμενος για την δολοφονία του 30χρονου Μπάμπη Κούτσικου -ο 50χρονος κρεοπώλης- πέρασε λίγο μετά τις 12.30 την πύλη των κεντρικών φυλακών της χώρας στον Κορυδαλλό.

Εκεί όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί μακριά από τους άλλους κρατούμενους και για λόγους ασφαλείας θα προαυλίζεται μόνος του.

Το κινητό του Μπάμπη

Παράλληλα, στο Ευηνοχώρι συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο και το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο που δείχνει ότι αυτά μπορεί να βρίσκονται και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δημοσιογράφος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, τα κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα. Όπως όλα δείχνουν το κινητό του Μπάμπη φαίνεται να δίνει μία ένδειξη και να έχει μεταφέρθει μετά τη δολοφονία.

Έτσι όλα τα στοιχεία συντείνουν στο να πέταξαν το κινητό του θύματος σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε η σορός του 30χρονου, κι αυτό το σημείο μάλλον είναι στην πόλη του Μεσολογγίου.

Επιπλέον, φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην επίμαχη περιοχή από τις κεραίες κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.