Σοκάρει το ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στην Εύβοια, σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος, όπως έκανε κάθε μέρα, βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πάρει το όχημά του και να πάει στη δουλειά. Εκεί τον περίμενε η 39χρονη, η οποία του επιτέθηκε πισώπλατα και τον χτύπησε τέσσερις φορές με μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, μετά από τρεις κλήσεις που δέχτηκε, και συνέλαβε την 39χρονη.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως έγινε το έγκλημα, ποια ήταν τα κίνητρα, αλλά και ποια ήταν η σχέση του θύματος με την 39χρονη.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την επίθεση:

«Τον έσφαξε»

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως η 39χρονη ήταν τοξικομανής, η οποία βρισκόταν μέσα στο όχημα του 43χρονου.

«Πήγε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητό του. Ήταν μία τοξικομανής μέσα, τον έσφαξε. Απ’ ότι ξέρω δεν γνωρίζονταν. Δεν ακούσαμε τίποτα, είδαμε την αστυνομία και τα περιπολικά», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Συγγενής του 43χρονου κάνει λόγο για ένα καλό παιδί, πρόσφατα παντρεμένο και συμπλήρωσε πως όταν έγινε αρχικά γνωστό, πίστεψαν ότι προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Αυτό είναι το 43χρονο θύμα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το φονικό διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, καθώς η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

«Ελάτε, σκοτώνουν τον άντρα μου», φέρεται να είπε η ίδια καλώντας στην Άμεση Δράση, προσπαθώντας να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Αυτός είναι ο 43χρονος που σκότωσε η 39χρονη