Μουδιασμένη είναι η Χαλκίδα από τη δολοφονία ενός 43χρονου από μία 39χρονη. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (20/1) σε κεντρικό σημείο της πόλης, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο, με τον άντρα να πέφτει νεκρός στη μέση του δρόμου.

Λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, ο 43χρονος που ήταν ξυλουργός και είχε καταγωγή από τα Λουκίσια, βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Τότε υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στο θύμα και τη δράστρια, με την τελευταία να βγάζει ένα μαχαίρι και να του καταφέρνει τέσσερις μοιραίες μαχαιριές.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το φονικό διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, καθώς η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

«Ελάτε, σκοτώνουν τον άντρα μου», φέρεται να είπε η ίδια καλώντας στην Άμεση Δράση, προσπαθώντας να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Αυτός είναι ο 43χρονος που σκότωσε η 39χρονη

Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι

Στο σημείο άμεσα έφτασαν αστυνομικοί και εντόπισαν τον 43χρονο αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και την 39χρονη δίπλα του.

Ο άντρας έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη και είχε αίματα σε όλο το σώμα του, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του είχε μείνει καρφωμένο πάνω του. Επίσης, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατό του.

Σημειώνεται ότι κοντά στο σημείο του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr τούς είπε «εγώ το έκανα». Όταν εκείνοι την ρώτησαν γιατί, η 39χρονη τους απάντησε πως θα τα πει όλα στην ασφάλεια της Χαλκίδας.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν το κίνητρο της δολοφονίας, που μάλλον είναι ερωτικό.