Μια άλλη εκδοχή για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι δίνει συγγενικό πρόσωπο του  κρεοπώλη ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού ήταν ο τελευταίος που συναντήθηκε με τον νεαρό άνδρα.

Μιλώντας στο MEGA και στο Live News ο άνδρας αφήνει υπονοούμενα για τον Μπάμπη ενώ όπως λέει ο ίδιος έχει ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία για αυτά που γνωρίζει.

«Έχω ενημερώσει την Αστυνομία»

«Το παιδί ξέρουμε ότι έχει χαθεί. Το παιδί έκανε και άλλες δουλειές. Αυτός δεν περπατάει ποτέ και βρέθηκε στο δάσος. ‘’Που πήγες;’’, για περπάτημα. Που; Δεν περπάταγε ποτέ. Εγώ έχω ενημερώσει την αστυνομία γι’ αυτά που ξέρω και μέχρι εκεί».

Αναφερόμενος στον 50χρονο και τις υποψίες που πέφτουν πάνω του υποστηρίζει τα εξής: «Για τον μοναδικό λόγο που πήγε μέσα ο κύριος ήταν μόνο γιατί κράτησε ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο του, τίποτα άλλο. Οι αστυνομικοί είναι εδώ, καλά θα κάνετε να αφήσετε τους αστυνομικούς να κάνουν την δουλειά τους. Το μόνο που με ενδιαφέρει, ο άνθρωπος αυτός να μην ενοχληθεί από κανέναν. Να τελειώσουν οι έρευνες».

Για τα χρήματα

Απαντώντας σε αυτά που λέγονται ότι ο κρεοπώλης παραδέχτηκε σε έναν κρατούμενο ότι κάτι έχει κάνει, το συγγενικό του πρόσωπο αναφέρει τα εξής: «Λένε ότι πήγε μέσα στο τμήμα ο άλλος του είπε ότι έκανε έτσι. Εγώ ξέρω έναν που βγήκε από εκεί μέσα και πήγε σε έναν ξάδερφο του και λέει: ‘’δεν το έκανε αυτός’’. Ήρθα ποτέ να το πω αυτό το πράγμα; Όχι. Εμείς αφήνουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Να πούμε ότι είναι καλά. Έχω μιλήσει και με αστυνομικούς και τέτοια οι περισσότεροι λένε ότι δεν το έκανε αυτός»

Για τα χρήματα που του χρωστούσε και ίσως να είναι η αιτία της εξαφάνισης λέει τα εξής: «Πες πως εγώ σου χρωστάω λεφτά, λέμε ένα παράδειγμα. Και μου κάνεις εκβιασμό και τέτοια. Παίρνεις το όπλο εσύ και έρχομαι εγώ και σε παίρνω για να πάμε που; Θα σε έβαζα μέσα στο αυτοκίνητο εγώ; Εσύ τι λες; Εγώ δεν θα σε έβαζα πάντως. Να με απειλείς εσύ με το όπλο και να σε βάλω μέσα στο αυτοκίνητο για να σε πάω και βόλτα.

«Ο (σ.σ κρεοπώλης) έχει φτάσει σε σημείο που λέει « ε, τι άλλο να κάνω , πες μου εσύ τι άλλο να κάνω». Σε ερημική τοποθεσία τον άφησε. Ξέρετε ποιο είναι το σημείο; Στα 100 μέτρα από εκεί είναι τα πατρικά του παιδιού. Είπα στον (σ.σ κρεοπώλη): ‘’που τον άφησες (σ.σ κρεοπώλη);’’ λέει ‘’εκεί’’, ‘’ξέρεις’’ λέω ‘’ότι εκεί από κάτω είναι τα πατρικά του;’’, λέει ‘’όχι, δεν ξέρω τίποτα’’».