Συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ένας 40χρονος αντιεξουσιαστής, που κατηγορείται για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε περιστατικό ρίψης φυλλαδίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής με περιεχόμενο απειλές διάπραξης αδικημάτων σε βάρος αστυνομικών.

Δείτε το φειγ βολάν που πετούσε ο 40χρονος

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων ο 40χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (16/1) την ώρα που επικολλούσε σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας, αυτοκόλλητο με ίδιο περιεχόμενο.

Έρευνα στο σπίτι του

Σε σωματική έρευνα καθώς και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος αυτοκόλλητων με απειλητικά μηνύματα.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.