Ο φόβος και τρόμος νεαρών γυναικών είχε γίνει ένα 38χρονος στο Μενίδι που συνελήφθη μετά από καταγγελία, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (11/1) νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι βγήκε από το φροντιστήριο όπου εργάζεται στην περιοχών των Αχαρνών, την προσέγγισε ένας άγνωστος άνδρας και άρχισε να την ακολουθεί.

Οι έρευνες

Ωστόσο ο δράστης δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται μπροστά την άτυχη γυναίκα η όποια έντρομη κατάφερε να απομακρυνθεί και να καταγγείλει το επεισόδιο στην Αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από επιτήρηση σε σημεία όπου κινούνταν το ύποπτο άτομο, τελικά εντοπίστηκε χθες το απόγευμα (15/1) εξωτερικά φροντιστηρίου όπου συχνάζουν ανήλικοι μαθητές και ακινητοποιήθηκε.

Τουλάχιστον 8 θύματα

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κάνει σύστημα να ακολουθεί νεαρές γυναίκες και να τις παρενοχλεί σεξουαλικά αφού είχε κάνει το ίδιο συνολικά σε 8 κοπέλες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.