Εικόνες που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι παππούδες ενός παιδιού μετέφεραν νεκρό ένα βρέφος 6 μηνών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το εγγόνι τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο. Ήδη, από την άφιξή του στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ενώ δεν εκδήλωσε καμία αντίδραση. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης που όμως απέβησαν μάταιες.

Όπως έλεγαν οι παππούδες του, η κόρη τους πάσχει από βαθιά κατάθλιψη. Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veriotis.gr, οι υποψίες για τον θάνατο του βρέφους στρέφονται στη μητέρα, η οποία έχει συλληφθεί, ενώ έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα.

Η γυναίκα, 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου και μητέρα άλλων δυο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.