Έγγραφα «φωτιά» ήρθαν στη δημοσιότητα που αποκαλύπτουν πώς ο Τζέφρι Επστάιν είχε μυστικές κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με τον πρίγκιπα Άντριου, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και τον Μπιλ Κλίντον.

Το Sky News μεταδίδει ότι «φέρεται να έχουν τραβηχτεί κασέτες με σεξουαλικό περιεχόμενο του πρίγκιπα Άντριου, του Μπιλ Κλίντον και του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον από τον Τζέφρι Επστάιν, όπως αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα».

Η Σάρα Ράνσομ, η οποία λέει ότι υπήρξε θύμα του Επστάιν, ισχυρίστηκε ότι ο Δούκας της Υόρκης (σ.σ. ο πρίγκιπας Άντριου), ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας βιντεοσκοπήθηκαν από τον Επστάιν. Μια εταιρεία που εκπροσωπεί τον δικηγόρο του Επστάιν, Alan Dershowitz, τόνισε τους ισχυρισμούς για να αποδείξει ότι η κα Ράνσομ «στερείται προφανώς αξιοπιστίας».

Σε άλλο έγγραφο, που ήδη είχε δοθεί στη δημοσιότητα, η Ράνσομ έγραφε: «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Τζέφρι σε κάθε περίπτωση είχε βιντεοσκοπήσει τις επαφές».

Πρόσθετε η ίδια ότι «Δόξα τω Θεώ, [η φίλη μου] κατάφερε να αποκτήσει κάποια πλάνα από τις κασέτες σεξ, στις οποίες αναγνωρίζονται καθαρά τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της. Αρκετά απογοητευτικό ότι ο Έπσταϊν δεν φαινόταν σε κανένα από τα πλάνα – ήταν έξυπνος!».

«Συναντούσε συχνά τον Κλίντον σε διαμέρισμα του Επστάιν»

Η Ράνσομ είπε πως η φίλη της έκανε σεξ με τον Κλίντον «σε αρκετές περιπτώσεις» στο διαμέρισμα του Επστάιν στην 5η Οδό. Η ίδια λέει πως όταν έκανε γνωστό το τι είχε συμβεί, προσπάθησαν να κάνουν τη φίλη της «να μοιάζει βρώμικη και ψεύτρα».

Ισχυρίστηκε μάλιστα πως δύο μήνες μετά, άνθρωποι τους οποίους «έστειλε η ίδια η Χίλαρι Κλίντον ώστε να προστατέψει την προεκλογική της καμπάνια του 2008», την έβαλαν να υπογράψει συμφωνία, ότι δεν θα μιλήσει ποτέ δημόσια για τον Μπιλ Κλίντον.

Κατηγόρησε μεταξύ άλλων, τον δικηγόρο του Επστάιν, Αλαν Ντέρσοβιτς, για μπούλινγκ, όπως και για το ότι και αυτός «είχε άμεση εμπλοκή με τον κύκλο παιδοφιλίας του Επστάιν». Στις καταγγελίες της περιλαμβάνει και τον Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο είπε πως είχε εντυπωσιαστεί από την φίλη της, όπως η ίδια της εξομολογήθηκε.

Σε άλλα μέιλ της, ισχυρίζεται πως έχει προσεγγίσει και ρωσικά ΜΜΕ προκειμένου να «αποκαλυφθεί η αλήθεια και να πάνε φυλακή», ενώ σε ένα άλλο εξομολογείται πως φοβόταν για τη ζωή της.

«Δεν αξίζει που το βγάζω στη φόρα γιατί ποτέ δεν θα ακουστώ και μόνο άσχημα πράγματα θα μου συμβούν. Αυτό θα δημιουργήσει μόνο πόνο στην οικογένειά μου που προσπαθεί να με βοηθήσει να μαζέψω τα κομμάτια μου. Ενα άτομο δεν μπορεί να κάνει την διαφορά» έγραψε.