Έξαλλοι στον Ολυμπιακό απο το «χειρουργείο» χωρίς αναισθητικό ενός διαιτητή και ενός βαρίστα απο το… πανέρι της ΚΕΔ, του Μάνταλου και της ΕΠΟ που παριστάνει ακόμη την Ομοσπονδία.

«Κλοπή» επανέλαβε δύο φορές ο 58χρονος προπονητής. «Κλοπή. Οι παίκτες μου δεν άξιζαν αυτό που συνέβη απόψε» ανέφερε και έφυγε γρήγορα εμφανώς εκνευρισμένος. «Ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν άξιζαν αυτό που συνέβη. Είναι κλοπή των ανθρώπων που δουλεύουν αυτό που έγινε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά, στα 4 τελευταία λεπτά χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας, ο αντίπαλος σκόραρε και το παιχνίδι ξαναανοιξε. Στο β’ ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες φαινόταν ότι θέλανε να κερδίσουνε. Ο αντίπαλος δημιούργησε κάποια εμείς δημιουργήσαμε αρκετές, κυρίως από αντεπίθεση. Νιώθω ευγνώμων στους ποδοσφαιριστές μου γιατί αφήνουν την ψυχή τους και αυτό σημαίνει να υπερασπίζεται την ΑΕΚ