Στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert για την 41χρονη έγκυο που έχει εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πρόκειται για την Γεωργία Μουράτη, η οποία αγνοείται από την 1η Ιανουαρίου όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού η Γεωργία Μουράτη έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Η 41χρονη είναι έγκυος στον τρίτο μήνα και μητέρα ενός κοριτσιού 13 ετών από προηγούμενο γάμο. Σύμφωνα με τον σύντροφό της όταν έφυγε από το σπίτι του άφησε μήνυμα στον ίδιο και τη μητέρα της και έφυγε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 5.000 ευρώ.

«Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί», υποστήριξε ο σύντροφος της Γεωργίας, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι μήνυμα έστειλε και στη μητέρα της, στην οποία φέρεται να ανέφερε ότι είχε κάποια εκκρεμότητα. Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, αφού δεν παραδόθηκαν ποτέ. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της», πρόσθεσε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της.

«Να μας πάρει να μας πει ότι είναι καλά», ήταν η έκκληση του αδελφού της στην εκπομπή.