Φρίκη προκαλεί μία νέα γυναικοκτονία που συνέβη στο Μεξικό, καθώς ένας 19χρονος συνελήφθη αφού εντοπίστηκε να περπατάει μέρα μεσημέρι κρατώντας το κεφάλι της αδελφής του.

Ο 19χρονος ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Σεμπαστιάν, φέρεται να δολοφόνησε και εν συνεχεία να αποκεφάλισε την 26χρονη Τζουλιέτα στο δήμο Κιρόγκα, στο δυτικό Μεξικό το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της πολιτείας Μιτσοακάν.

Ο 19χρονος που κρατούσε καραμπίνα συνελήφθη αφού φέρεται να εθεάθη να περπατά σε έναν δρόμο κρατώντας το κεφάλι της αδελφής του κοντά σε μια κρατική κλινική. Έντρομοι πολίτες που είδαν το αποτρόπαιο θέαμα κάλεσαν αμέσως την πολιτειακή αστυνομία του Μιτσοακάν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο, που ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χωρίς να αντισταθεί και κατάσχεσαν την καραμπίνα που κρατούσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, το οποίο επικαλείται το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας.

Οι Αρχές βρήκαν το γυμνό πτώμα της Τζουλιέτα πεσμένο στο έδαφος σε βενζινάδικο περίπου 820 μέτρα μακριά από την κλινική. Το κεφάλι της βρισκόταν αρκετά μέτρα μακριά από το πτώμα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το πιθανό κίνητρο του δράστη για το φρικιαστικό έγκλημα.

Δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ύποπτος, ενώ κρατείται από την εισαγγελία της πολιτείας Μιτσοακάν.

Μέχρι τη Δευτέρα, οι αρχές δεν είχαν αποκαλύψει γιατί ο Σεμπαστιάν δολοφόνησε την αδελφή του και αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα στη δολοφονία.

Θύμισε γυναικοκτονία του 2022

Η γυναικοκτονία θύμιζε ένα άλλο φρικτό περιστατικό στο Μεξικό, κατά το οποίο ο Λεβ Νόρμαν συνελήφθη επειδή μετέφερε το κεφάλι της Λουσέρο Γιαζμίν Ιντάλγκο μέσα σε ένα σακίδιο τον Οκτώβριο του 2022.

Το αποτρόπαιο εύρημα είχαν ανακαλύψει οι αστυνομικοί στο δήμο Σαν Ματέο Ατέκνκο της Πολιτείας του Μεξικού. Ο Νόρμαν περπατούσε κατά μήκος μιας λεωφόρου με το σώμα του καλυμμένο με αίμα όταν κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε το έγκλημα και έδωσε την τοποθεσία του πτώματος της Γιαζμίν.