Ατέλειωτο γλέντι στήθηκε από νωρίς το μεσημέρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να διαρκέσει έως και την αλλαγή του νέου έτους.

Τα σκήπτρα στην υπαίθρια διασκέδαση κρατά η οδός Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς από νωρίς το μεσημέρι έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες άτομα τα οποία έχουν επιδοθεί σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι… τελικής πτώσης.

Μεγάλο πάρτι έχει στηθεί τόσο στη συμβολή των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως όσο και στη συμβολή της Ντηλ με την Προξένου Κορομηλά, με εκατοντάδες άτομα να διασκεδάζουν και να ξεφαντώνουν, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει οι δρόμοι.

Όπως αναφέρει το thes.gr, στην Νεάπολη δεν το διασκεδάζουν απλά, αλλά του… δίνει και καταλαβαίνει. Σε γνωστό μαγαζί της περιοχής ένα φορτηγό ξεφόρτωσε 20.000 πιάτα. Με τη μουσική να δίνει το ρυθμό, άρχισε το σπάσιμο των φλεγόμενων πιάτων και η διασκέδαση «χτύπησε» κόκκινο.

Τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά ήταν αυτά που πρωταγωνίστησαν με τους θαμώνες να τιμούν με τον τρόπο αυτό τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, που από μικρός έζησε στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

 Εκατοντάδες φαναράκια στον ουρανό πάνω από την Αριστοτέλους

Εκατοντάδες φαναράκια υψώθηκαν μετά τις 6 το απόγευμα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από τη στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους.

Πρόκειται για το «Fanarakia Christmas Event», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες φαναράκια γέμισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης

Μουσικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα δρώμενα, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, πλαισίωσαν την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν πολίτες που κατέκλυσαν τον άξονα της Αριστοτέλους από την παραλία έως το άγαλμα του Βενιζέλου, για να διασκεδάσουν στην εκπνοή του 2023, λίγο πριν από την υποδοχή του νέου έτους.