Βιτριολικό το χιούμορ του Χ (πρώην twitter) για το χριστουγεννιάτικο γλέντι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός σε ημέρα εφημερίας.

Το γεγονός ότι για το ζήτημα διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ για τη διοικήτρια δεν μετρίασε τις αντιδράσεις, ούτε την οργή για το γεγονός ότι την ώρα που μέλη του προσωπικού χορεύουν και τα όργανα στο βάθος παίζουν, περνά από μπροστά τους φορείο με έναν άνθρωπο που είναι άρρωστος και υποφέρει.

Έχουμε ξεπεράσει και τους Monty Python σχολιάζει εύστοχα ένας χρήστης, οι προτάσεις για διορισμούς στη θέση της διοικήτριας γνωστών ονομάτων της πίστας και των νυχτερινών μαγαζιών πέφτουν βροχή, ενώ δεν είναι λίγοι που προχωρούν σε σκληρά σχόλια βάζοντας τον εαυτό τους ή κάποιον συγγενή τους στη θέση του ανθρώπου που βρίσκεται στο φορείο. Αυτό δηλαδή που θα όφειλαν να κάνουν όσοι συμμετέχουν σε αυτό το γλεντάκι μέσα σε νοσοκομείο, όσοι επέτρεψαν τη διοργάνωσή του, όσοι με οποιοδήποτε τρόπο λόγω θέσης εμπλέκονται, ακόμη και όσοι ανέχονται όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας.

Σε μια εξαιρετική σκηνή προς το τέλος της ταινίας The Doctor με τον William Hurt έχοντας περάσει ο ίδιος καρκίνο, στο πρώτο μάθημα στους φοιτητές του το πρώτο που κάνει είναι να τους μοιράσει… αρρώστιες και να τους υποχρεώσει να ζήσουν σαν ασθενείς. Στο επόμενο γλεντάκι ας κάνουν προβολή αυτής της ταινίας. Και δικαιολογίες του επιπέδου άνθρωποι είναι και οι υγειονομικοί και έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση και στην ανεμελιά για να μην «τρελαθούν» είναι ασόβαρες, στα όρια της γελοιότητας και δεν χωράνε στη συζήτηση.