Καταγγελία σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, που επιτέθηκε και δάγκωσε ανήμερα των Χριστουγέννων έναν 9χρονο στο Καματερό με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, έκανε ο πατέρας του παιδιού.

Ο πατέρας του 9χρονου στο Καματερό κατήγγειλε πως ο ιδιοκτήτης μετά το περιστατικό «εξαφανίστηκε», προσθέτοντας πως χρειάστηκε να τον ψάξουν να τον βρουν, «αλλιώς δεν θα εμφανιζόταν».

«Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει «τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κλπ». Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του ανήλικου.

Η καταγγελία του πατέρα του 9χρονου

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές» είπε ο πατέρας του ανήλικου στο Mega.

«Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Και κρυφτήκανε πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκανε κάποια άλλα σκυλιά τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε» πρόσθεσε.

Το χρονικό της επίθεσης

Ένα 9χρονο αγόρι στην περιοχή του Καματερού τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (24/12) το πρωί λίγο πριν από τις 11:00, στην οδό Μυκηνών.

Ο σκύλος διέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στον 9χρονο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το παιδί μεταφέρθηκε με τραύματα από δαγκωματιές στο δεξί του χέρι και πόδι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία».