Ανακοίνωση για τον χαμό του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά εξέδωσε το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «μας συντρόφευε πολλά χρόνια γράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία στο λαϊκό τραγούδι».

«Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ενός σπουδαίου και πηγαίου λαϊκού ερμηνευτή και τραγουδοποιού, που μας συντρόφευε πολλά χρόνια γράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία στο λαϊκό τραγούδι, το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και τους οικείους του», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχαν εκδώσει ανακοινώσεις για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυριακή Μάλαμα και η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς.

Έπασχε από κοροναϊό, ενώ έδινε και μάχη με τον καρκίνο

Σημειώνεται ότι ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 17:00 της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες. Έπασχε από κοροναϊό, ενώ έδινε και μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη σελίδα του «Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά» στο Facebook, με τη φωτογραφία προφίλ να αλλάζει και να τοποθετείται μία μαύρη κορδέλα σε ένδειξη πένθους για την απώλειά του.