Σπίτια, αυτοκίνητα, λάπτοπ ακόμα και κατσίκια κληρώνονται στις λαχειοφόρους αγορές. Στην Κρήτη όμως το πήγαν ένα βήμα παραπάνω και κληρώνουν ένα μακάβριο δώρο. Μια κηδεία αξίας 1.000 ευρώ.

Ο «τυχερός» που θα κληρωθεί  όχι μόνο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο για τον ίδιο του τον εαυτό του αλλά θα μπορεί να το κάνει δώρο σε κάποιο συγγενή ή φίλο του. Μάλιστα ο λαχνός συνοδεύεται με την ακόλουθη σημείωση: «Η κηδεία δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντος λαχνού αλλά και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει σεις Κύριον».

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τα τρία μεγάλα δώρα του λαχνού με σειρά αξίας του δώρου είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iphone που κοστίζει 1.200 ευρώ, μια κηδεία που κοστίζει 1000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός και ο τρίτος τυχερός κερδίζει μια τηλεόραση 75αρα αξίας 900 ευρώ.

Η κλήρωση θα γίνει Φεβρουάριο του 2024 με τους όρους του Λαϊκού Λαχείου και όπως λέγεται οι λαχνοί έχουν ξεπουλήσει.

Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα, ώστε να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες, αλλά και για τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου που είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iPhone, μία… κηδεία που κοστίζει 1.000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός, και μία τηλεόραση 75 ιντσών, για τον τρίτο.

Αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο.

Μάλιστα ο κ. Κοκοσαλάκης πρόσθεσε: «Και το άλλο που δεν γράφεται στο λαχνό είναι το ότι είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο».