Εκτός ορίων φαίνεται να βγήκε πιλότος επιβατικής πτήσης που απογειώθηκε από το Λονδίνο με προορισμό το Μαρόκο στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την New York Post μετά από μία ώρα πτήσης, αναφορές ότι ορισμένοι επιβάτες κάνουν χρήση ναρκωτικών και επιτίθενται λεκτικά στα μέλη του πληρώματος, τον έκαναν να γυρίσει το αεροπλάνο πίσω στο αεροδρόμιο, καθώς δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Ήταν πολύ χαοτικό», δήλωσε ένας 25χρονος επιβάτης. «Όλοι φρίκαραν και αναρωτιόντουσαν τι συνέβαινε. Ένας τύπος έπεσε κάτω και κουλουριάστηκε σαν μωρό, όταν προσγειωθήκαμε». Στη συνέχεια τέσσερις αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και έψαξαν το εσωτερικό για να κατασχέσουν τα ναρκωτικά, ωστόσο δεν βρήκαν τίποτα.

Σε πλάνα φαίνονται πολλοί άνδρες να συνοδεύονται εκτός του αεροπλάνου, αλλά η αστυνομία του Έσσεξ αργότερα δήλωσε ότι δεν έγιναν συλλήψεις.

Πλάνα από το εσωτερικό του αεροπλάνου

«Η επιχείρηση έγινε μετά από αναφορές για χρήση ναρκωτικών και λεκτικές επιθέσεις στην πτήση», ανέφερε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, επιβεβαιώνοντας ωστόσο, ότι οι αξιωματικοί δεν εντόπισαν κάτι στην έρευνα που έκαναν.

Από τη μεριά της, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι το πλήρωμά της έκανε αναστροφή και κάλεσε αστυνομική βοήθεια αφού έχασε τον έλεγχο μικρής ομάδας επιβατών.

Επιπλέον ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και επαναπρογραμμάτισε την ίδια πτήση για το βράδυ της ίδιας ημέρας.