Εξιτήριο έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης ο 29χρονος, που είναι αδελφός του 34χρονου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τον «πιστολέρο» στο Γκάζι, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση, σύμφωνα με πληροφορίες  του ekriti.

Ο 29χρονος θα παραμείνει για μία – δύο ημέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Μάλια Κρήτης.

Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του, εκείνος θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύεται καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Σε σοβαρή κατάσταση νονηλεύεται ο 34χρονος

Πάντως, σύμφωνα με το πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti, ο 28χρονος περπατάει και μιλάει κανονικά, ενώ προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ της άγριας επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονος, ωστόσο και εκείνου η υγεία έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης έπειτα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισής του, προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.