Νέες καταγγελίες έρχονται καθημερινά στο φως για τον «ματάκια» κομμωτή στα Βριλήσσια ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του με σκοπό να βλέπει τις υπαλλήλους και τις πελάτισσές του, αλλά και στο σπίτι του επίσης στις τουαλέτες αλλά και στο δωμάτιο της θετής κόρης του.

Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι τι έκανε με το υλικό από τις κάμερες και αν το προωθούσε σε τρίτους.

Οι ανησυχίες εντείνονται καθώς  όπως αποκάλυψε η σύζυγος του κομμωτή είχε δει τον 49χρονο να ανταλλάσσει αρκετά συχνά χέρι με χέρι στικάκια με έναν άγνωστο άνδρα. Αυτό γινόταν και έξω από το κομμωτήριο αλλά και κάτω από το σπίτι του.

«Μου έλεγε ότι αυτά επειδή παίζει μουσική έκανε κάποια στικάκια τα οποία τα έδινε σε έναν άνθρωπο και μου έλεγε ανταλλάσσουμε μουσική», είχε πει χαρακτηριστικά.

Πλέον στο επίκεντρο μπαίνει το περιεχόμενο από αυτά τα στικάκια αλλά και ο άνδρας, ο οποίος τα έπαιρνε με τον δικηγόρο των θυμάτων και συγκεκριμένα των εργαζόμενων στο κομμωτήριο του 49χρονου, Αλέξανδρο Δάσκα να μιλάει στο MEGA και στο «Live News», αφήνοντας αιχμές για τη σύζυγο μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

«Αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής, των στικ σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άντρα της. Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του, οι οποίες κοπέλες έμειναν άνεργες τώρα την πρωτοχρονιά», είπε αριχκά ο κ. Δάσκας.

«Διατυπώνω μομφή για τη σύζυγό. Είναι 10 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της; Είναι. Η σύζυγός του ξέρει ότι ασχολείται με τη μουσική; Ξέρει. Ξέρει ότι παραδίδει μουσική και ποια είναι η τύχη της μουσικής αυτής; Σε ποιον την παραδίδει; Τι περιέχει; Άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του συζύγου της; Τι ακούμε; Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή και εμπεριστατωμένη γνώμη εάν η σύζυγος και συνέταιρος του στην εταιρεία του κομμωτηρίου εμπλέκεται ή όχι», είπε ακόμα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA η σύζυγος, δεν γνώριζε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, ο 49χρονος τον συναντούσε πάντα έξω από το σπίτι, είχε ένα λευκό αυτοκίνητο και κατέβαινε ο ίδιος και του έδινε τα στικάκια.

Τσουνάμι καταγγελιών

Η σύζυγος του 49χρονου μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτοντας πως έχει δει και την πεθερά του στην τουαλέτα.

Η ίδια με τρόμο ανέφερε πως φιλοξενεί τη μητέρα της στο σπίτι της και ο σύζυγός της την προέτρεψε να κάνει μπάνιο.

«Της έλεγε να κάνει μπάνιο κι έβλεπε και τη μαμά μου…. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με λυγμούς.

«Πονάω που τα παιδιά μου έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Ζητάω συγγνώμη στην κόρη μου. Είχα πει πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Προσέχτε τα παιδιά σας. Οι γυναίκες που μεγαλώνουμε μόνες μας δεν ξέρουμε με ποιους είμαστε» συνέχισε.

«Μας έλεγε ότι γράφει στίχους»

Υπάλληλος του κομμωτηρίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για τον 49χρονο επιχειρηματία.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση καμία. Απλά, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε. Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Και πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες »τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα» και μας έλεγε πως γράφει στίχους» ανέφερε αρχικά.

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνος του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά. Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα »πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία»» συμπλήρωσε η ίδια.