Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε στο κορμί της η 50χρονη που κατασπαράχτηκε από σκυλιά στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία διενεργήθηκε στη σορό της μητέρας δύο παιδιών σοκάρουν.

Σύμφωνα με το ThessToday διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

«Δεν μπορούσα να προβλέψω ότι τα σκυλιά θα άνοιγαν τρύπα στην περίφραξη» είπε ο ιδιοκτήτης

Προθεσμία για την Πέμπτη ζήτησε κι έλαβε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου την Ελισάβετ.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, αλλάζοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την ΕΛΑΣ, που αφορούσε ανθρωποκτονία από αμέλεια. Μέχρι την απολογία του, παραμένει προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Χρήστο Πατούνα, ο 37χρονος ισχυρίστηκε, αναφέρει το τοπικό μέσο, ότι «δεν ήταν δυνατό να μπορέσω ποτέ να προβλέψω ότι τα σκυλιά θα ανοίξουν τρύπα, η περίφραξη ήταν σωστά τοποθετημένη».

«Έχει άγρια σκυλιά τριγύρω» – Τι είχε πει η 50χρονη σε φίλη της

Την ίδια ώρα, φίλη της 50χρονης, με ανάρτησή της στο Facebook συγκλονίζει για τον άδικο χαμό της.

Όπως λέει, η 50χρονη είχε εκφράσει φόβους για την παρουσία των «άγριων σκυλιών» όπως τα χαρακτήρισε, κοντά στο σπίτι της.

«Γιατί κορίτσι μου?…μην αφήσεις το σκυλάκι στην αυλή… πάμε επάνω, μου είπες, την τελευταία φορά που ήρθα σπίτι σου… έχει άγρια σκυλιά τριγύρω… είπες… Ελισάβετ Κουζιώρτη γιατί???» συγκλονίζει η φίλη της 50χρονης που κατασπαράχτηκε από τα σκυλιά του γείτονα.