Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τον μέχρι θανάτου βασανισμό του Όλιβερ στην Αράχωβα, ένα νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, μια γυναίκα που φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια του Βόλου, βρήκε τη μικρή Μπέλλα νεκρή σε χωράφι.

Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της, με τη γυναίκα να πιστεύει ότι όποιος τη σκότωσε, την έσυρε μέχρι το χωράφι όπου την παράτησε.

Ενημερώθηκε άμεσα ο Κτηνιατρικός Σύλλογος και η αστυνομία. Οι Αρχές προχώρησαν σε αυτοψία, ενώ υπάλληλοι του Δήμου πήραν τη σορό της σκυλίτσας και τη μετέφεραν στον κτηνίατρο.

Σύμφωνα με τον συνεργαζόμενο κτηνίατρο του δήμου Βόλου, η πρώτη εικόνα που είχε για το άτυχο ζώο είναι πως είναι πυροβολημένο με σκάγια για πουλιά.

Αύριο θα γίνει η νεκροψία ενώ το πόρισμα του κτηνιάτρου, εφόσον έγινε και η σχετική καταγγελία στην αστυνομία, θα προωθηθεί στην αστυνομία και αναλόγως τα ευρήματα θα κινηθεί διαδικασία ίσως και με την Εισαγγελία.

Η μικρή Μπέλλα είχε πέσει σε κατάθλιψη – Επρόκειτο να συναντήσει τη νέα της οικογένεια

Η μικρή Μπέλλα, μόλις ενός έτους, όπως μεταφέρει η γυναίκα που τη φρόντισε, ήταν ένα πολύ φοβικό σκυλάκι, που δεν γάβγιζε, δεν κυνηγούσε αυτοκίνητα και μετά από τον αποχωρισμό από τα αδέρφια της είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Παρόλα αυτά είχε βρεθεί οικογένεια για εκείνη στην Αθήνα. Όμως οι άνθρωποι που τη φρόντιζαν σκέφτηκαν να περιμένουν λίγες ημέρες για να μπορέσουν πιο εύκολα να την προσεγγίσουν και να τη μεταφέρουν έπειτα στη νέα της οικογένεια. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβαν…

Η φιλόζωη που βρήκε το άψυχο σώμα της Μπέλλα, ζητά να βρεθεί ο ένοχος που το προκάλεσε αυτό και να τιμωρηθεί.