Ένας ύποπτος είναι νεκρός μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα του Λας Βέγκας, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας.

Η αστυνομία του πανεπιστημίου δήλωσε ότι αναφέρθηκαν πυροβολισμοί στο Beam Hall καθώς και στη φοιτητική ένωση της σχολής.

Στο Beam Hall στεγάζεται η σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του πανεπιστημίου. Η φοιτητική ένωση βρίσκεται ένα κτίριο πιο πάνω από το Beam Hall.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας, σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, δεν διευκρίνισε τις συνθήκες του περιστατικού ή την κατάσταση των θυμάτων, αλλά κάλεσε τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή.

Οι πρώτες άμεσες και διασταυρωμένες πληροφορίες

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη γύρω από το Beam Hall, ένα κτίριο της πανεπιστημιούπολης που στεγάζει τη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και άλλες εγκαταστάσεις. Το πανεπιστήμιο ανήρτησε μήνυμα με το οποίο προέτρεπε τους φοιτητές να απομακρυνθούν από την περιοχή.

«Ανταποκρινόμαστε σε προκαταρκτικές αναφορές για έναν ενεργό σκοπευτή στην πανεπιστημιούπολη του UNLV κοντά στο BEAM Hall. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να υπάρχουν πολλά θύματα», ανέφερε η αστυνομία στο X.

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης ανέφερε ότι υπήρξε μια επιπλέον αναφορά για πυροβολισμούς στη φοιτητική ένωση.

Στην Ουάσινγκτον, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι παρακολουθεί την κατάσταση στο Λας Βέγκας.

Η αστυνομία εκκενώνει τον χώρο κάνοντας σωματική έρευνα σε όποιον βγάινει

Υπάρχει ζωντανή μετάδοση και από το ABC