Η Αντζελίνα Τζολί παραχώρησε συνέντευξη στην Wall Street Journal και μίλησε για όλα χωρίς δισταγμό. Για την ερμηνεία της ως Μαρία Κάλλας, για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ αλλά και την σχέση της με τα παιδιά της.

«Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε τη φωνή της. Πρώτα την είχε χάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του 2018 του Maleficent: Mistress of Evil, παρατήρησε ότι η φωνή της είχε αλλάξει από τότε που έπαιξε για πρώτη φορά. «Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου ανεβαίνει και κατεβαίνει. Έπαθα ξαφνικά την παράλυση του Μπελ έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου» όπως είπε.

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, τον πατέρα των έξι παιδιών της. Έχουν περάσει επτά χρόνια διαπραγματεύσεων και δικαστικών καταθέσεων για τα πάντα έως τη μερική πώληση της ιδιοκτησίας και του οινοποιείου τους στο Provençal Château Miraval. Επηρεάστηκε τόσο που έμενα κυρίως στο σπίτι να σκέφτεται και να αποφεύγει τη δουλειά.

«Έπρεπε να θεραπευθούμε», είπε για την οικογένειά της. «Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευθούμε».

Αποκαλεί τα παιδιά της τους πιο στενούς της φίλους

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα έξι παιδιά της – Μάντοξ, 22 ετών, Παξ, 20 ετών, Ζαχάρα, 18 ετών, Σάιλο, 17 ετών και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν – είναι τα πιο κοντινα άτομα της καθώς η οικογένεια συνεχίζει να αναρρώνει, από το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Μπραντ Πιτ.

«Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου, και είναι οι στενοί μου φίλοι», δήλωσε η Τζολί στο περιοδικό. «Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, το οποίο είναι η δύναμή μας», συνέχισε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο: «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευτούμε».

Το νέο εγχείρημα

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά της, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο, είναι μια εταιρεία βιώσιμης μόδας όπου τα ονόματα των μοδιστρών και των πελατών μπορεί να εμφανίζονται σε ετικέτες μαζί με εκείνη της επωνυμίας Atelier Jolie. Η επόμενη ταινία της είναι μια διεθνής ταινία, όχι μια υπερπαραγωγή μεγάλου προϋπολογισμού. Ωστόσο, «παραμένει εξωφρενικά διάσημη, μια καλόπιστη σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου. Είναι ανεξίτηλη παρά τις προσπάθειές της να εξαφανιστεί.» σχολιάζει η WSJ.

Σχεδιάζει να φύγει

Η ΑντζελίναΤζολί σχεδιάζει να φύγει από το Λος Άτζελες. «Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου. Έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω τόσο ελεύθερα. Θα μετακομίσω όταν μπορέσω», λέει, και θα περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι της στην Καμπότζη. «Μεγάλωσα σε ένα πολύ «ρηχό» μέρος. Από όλα τα μέρη στον κόσμο, το Χόλιγουντ δεν είναι ένα υγιές μέρος. Άρα αναζητάς την αυθεντικότητα».

Φέτος, μετά από δύο δεκαετίες στενής σχέσης με τον ΟΗΕ, η Τζολί προχώρησε στη συνεργασία με τους πρόσφυγες με πιο άμεση ιδιότητα. Στις τελευταίες της ομιλίες για τον ΟΗΕ, είπε ότι έχει απογοητευτεί από την έλλειψη προόδου στην αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών της συνεχιζόμενης παγκόσμιας προσφυγικής κρίσης.

Στα κινηματογραφικά δρώμενα, πρόσφατα ολοκλήρωσε την πέμπτη σκηνοθετική της προσπάθεια. «Without Blood» (Χωρίς αίμα), μια ταινία εν καιρώ πολέμου με πρωταγωνιστές τη Salma Hayek Pinault και τον Demián Bichir, βασισμένη σε βιβλίο του Alessandro Baricco. Ωστόσο, κινηματογραφικά έχει υπογράψει για να παίξει σε πολλές ακόμη παραγωγές, συμπεριλαμβανομένης μιας τρίτης ταινίας Maleficent.

«Είμαι λίγο τρομοκρατημένη», είπε η ΑντζελίναΤζολί για την ερμηνεία της ως Μαρία Κάλλας.