Ατελείωτος ο Γολγοθάς που ανεβαίνει ο Γιάννης μετά την επίθεση που δέχτηκε από την σύζυγό του, στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούσαν στη Μυτιλήνη. Η γυναίκα του, του έριξε βενζίνη, του έβαλε φωτιά και ο ίδιος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Έπειτα από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο, νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αδελφή του Αθηνά, που έμεινε στο πλευρό του δύο μήνες και καθημερινά μιλά μαζί του με βιντεοκλήση, ταλαιπωρείται αυτή την περίοδο με ένα μικρόβιο που κόλλησε στο νοσοκομείο, αλλά είναι πολλή αισιόδοξη για την υγεία του.

Ο ίδιος αδημονεί να φύγει από το Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και να επιστρέψει στη Μυτιλήνη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του. «Τρώει κανονικά, επικοινωνεί μια χαρά και έχει βεβαίως τα σημάδια από τα εγκαύματα»,λέει η αδελφή του στην ιστοσελίδα stonisi.gr.

Θυμίζουμε ότι προφυλακισμένη είναι με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα από τις 24 Απριλίου 2023 έπειτα από πέντε ώρες απολογίας η 48χρονη σύζυγός του που ομολόγησε ότι τον περιέλουσε με βενζίνη.

Ο Γιάννης είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα (50%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια. Μάλιστα δυσκολεύονταν να αναπνεύσει και μεταφέρθηκε από τη Μυτιλήνη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Είχε συγκλονιστεί το πανελλήνιο με την αποτρόπαια πράξη της 48χρονης που έλαβε χώρα στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούσαν για χρόνια μαζί στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράβαση των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα ενώ η μοίρα τους είχε παίξει άσχημα παιχνίδια.

Από τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει έχασαν τα δύο σε τραγικά δυστυχήματα. Το ένα παιδί πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας φαίνεται ότι είχαν κλονίσει τη σχέση του ζευγαριού.

Όσοι γνωρίζουν αναφέρουν ότι οι καυγάδες ήταν συχνοί μεταξύ τους με την γυναίκα να εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά μετά τις απώλειες των δύο παιδιών της.

Άλλες μαρτυρίες συγγενών κάνουν λόγο για παθολογική ζήλια που εκδήλωνε η γυναίκα απέναντι στον σύζυγό της. Μάλιστα τον απειλούσε αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.