Ένα σοκαριστικό βίντεο με παράσυρση πεζού ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.), Γιάννης Λιονάκης.

«Παρασύρεις πεζή και φεύγεις σαν κύριος», γράφει στην ανάρτησή του, με το βίντεο που τη συνοδεύει να δείχνει μια μηχανή να παρασύρει μια ηλικιωμένη γυναίκα και να την εγκαταλείπει στη μέση του δρόμου στον Μασταμπά Ηρακλείου.

Το βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε μέσω του Facebook, καταγράφηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στο γραφείο του κ. Λιονάκη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (πρώην Ακαδημίας).

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 78χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά έπειτα από δευτερόλεπτα πέρασε μια μηχανή και την παρέσυρε. Παρ’ όλα αυτά ο οδηγός συνέχισε την πορεία του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Περαστικοί που αντελήφθησαν το συμβάν, έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν την ηλικιωμένη, η οποία ευτυχώς τραυματίστηκε μόνο ελαφρά στο χέρι.

«H κλοπή μιας σοκολάτας είναι ακριβότερη από τη ζωή», ανέφερε ο κ. Λιονάκης χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

«Ό,τι πιο απάνθρωπο και αλήτικο, η εγκατάλειψη! Κι όμως ο νόμος,παρά τις πολύχρονες προσπάθειες, δεν αλλάζει», καταλήγει.