Μια 38χρονη μητέρα από το Μπρούκλιν ανακοίνωσε τον θάνατό της την Τρίτη σε μια σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την έγραψε για να ξέρουν οι φίλοι και η οικογένειά της ότι γνώριζε το πόσο «βαθιά» την αγαπούσαν. Η Casey McIntyre, 38 ετών, πέθανε την Κυριακή έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στις ωοθήκες.

Ήταν εκδότρια στο Razorbill, που εκδίδει βιβλία για παιδιά και νέους.

«Ένα σημείωμα για τους φίλους μου: αν το διαβάζετε αυτό σημαίνει ότι έχω πεθάνει» ξεκινά η λεζάντα του post της Casey. Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας συνοδεύθηκε από μία σειρά από φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με τους αγαπημένους της ανθρώπους, μεταξύ αυτών ο σύζυγός της Andrew και η 18 μηνών κόρη τους Grace.

«Αγαπούσα τον καθένα από εσάς με όλη μου την καρδιά και, ειλικρινά, ήξερα πόσο βαθιά αγαπήθηκα», επέμεινε, προσθέτοντας ότι οι τελευταίοι πέντε μήνες που πέρασε στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους της ήταν μαγικοί».

Ο σύζυγός της είπε ότι η ανάρτηση δυστυχώς διακόπηκε λόγω της επιδείνωσης της υγείας της. «Η Casey σκόπευε να ολοκληρώσει την ανάρτησή της με μια λίστα από πράγματα, που ήταν παρηγοριά και χαρά για εκείνη κατά τη διάρκεια της ζωής της και «είμαι κομμάτια», που δεν θα δω ποτέ αυτή τη λίστα», έγραψε.

Μάλιστα, ο ίδιος φαντάστηκε ότι η επί οκτώ χρόνια σύζυγός του στην ολοκληρωμένη ανάρτησή της θα περιλάμβανε την «κόρη τους Grace, τους αγαπημένους της φίλους, την παραλία, την ανιψιά και τους ανιψιούς της που λατρεύονταν, το διάβασμα 10 βιβλίων σε εβδομαδιαίες διακοπές, τους αγαπημένους της γονείς και την αδερφή της και την καταπληκτική μεγάλη οικογένειά τους, το κολύμπι, ένα τέλειο σάντουιτς με ψητό μοσχάρι και εμένα, το γλυκό της μέλι».

Μάλιστα ο Andrew ζήτησε από τους φίλους της Casey να γράψουν στα σχόλια του post μία ανάμνηση που έχουν μαζί της. Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral με χιλιάδες likes και εκατοντάδες συγκινητικά σχόλια.

Η Casey γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1985. Παντρεύτηκε με τον Andrew στις 18 Ιουλίου του 2015. Τον Οκτώβρη του 2019 διαγνώσθηκε με καρκίνο 3ου σταδίου στις ωοθήκες , ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2019, η ίδια είχε κάνει γνωστή την ασθένειά της μέσα από ένα instagram post. Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του Grace τον Απρίλιο του 2022.