Μια παντρεμένη εκπαιδευτικός από το Κονέκτικατ φέρεται να έκανε σεξ με ένα 11χρονο αγόρι στο αυτοκίνητό της, έξω από το σχολείο αφού του έδωσε ένα βραχιόλι με το ακρωνύμιο «Best Friends for Life With Benefits».

H 42χρονη Alyson Cranick, παραδόθηκε στην αστυνομία την Τρίτη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού, κατηγορίες για κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου και για βλάβη των ηθών των παιδιών, όπως μετέδωσε το WFSB. Η παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών είχε απολυθεί νωρίτερα από υποδιευθύντρια του λυκείου E.O. Smith στο Μάνσφιλντ, αφού κατηγορήθηκε ότι έκανε επανειλημμένα σεξ με το αγόρι όταν ήταν μόλις 11 και 12 ετών, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σε διάστημα δύο μηνών, το αγόρι «έφυγε κρυφά από το σπίτι του σε τουλάχιστον 14 περιπτώσεις κατά τις νυχτερινές ώρες για να συναντηθεί με την Cranick», σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης. Είτε περίμενε «κρυμμένη πίσω από έναν θάμνο στο κτήμα ενός γείτονα, είτε περπατώντας μέχρι το σπίτι του», σύμφωνα με το έγγραφο.

Αυτός και η Cranick φέρονται να έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της πολλές φορές και είχαν επίσης φιληθεί στο Horace Porter School στην Κολούμπια, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το NBC Connecticut.

Η αστυνομία ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο για μια αναφερόμενη σεξουαλική επίθεση με ανήλικο που συνέβη το καλοκαίρι του 2022. Το αγόρι είπε σε έναν συγγενή του ότι νωρίτερα επικοινωνούσε με την δασκάλα μέσω iMessage και Snapchat πριν η επικοινωνία τους μεταπηδήσει στο Discord. Η Cranick «χειραγώγησε συναισθηματικά το αγόρι για να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί της», αλλά τελικά αρνήθηκε να τη συναντήσει και δεν ήθελε να έχει περαιτέρω σχέσεις μαζί της, σύμφωνα με το ένταλμα.

Η κατηγορούμενη είπε στους ερευνητές ότι δεν ξεκίνησε τη σεξουαλική επαφή και «υποβάθμισε κάθε ακατάλληλο λόγο επικοινωνίας με το αγόρι», λέει επίσης το ένταλμα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι προσπαθούσε να τον παρηγορήσει επειδή φοβόταν για οικογενειακά θέματα, δήλωσαν αξιωματούχοι. Η Cranick απολύθηκε από το λύκειο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Ένας δικαστής είπε στους γονείς της Cranick ότι πρέπει να πληρώσουν το 10% της εγγύησης των 500.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερη.