Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και έκανε δηλώσεις για διάφορα ζητήματα. Απόσπασμα από τα λεγόμενα του, παίχτηκαν στην εκπομπή του Mega, «Mega Καλημέρα»

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «Εσείς τώρα αν επιμελούσατε μια νύφη, πως θα την πηγαίνατε στην εκκλησία» και εκείνος απάντησε «Αυτό είναι πολύ γενικό. Κάθε νύφη, κάθε κοπέλα ας πούμε, είναι διαφορετική από μια άλλη νύφη».

«Καταπληκτικό σώμα, είναι ίδιος ο Μπεν Άφλεκ»

Και συνέχισε λέγοντας – αφού είπε στον δημοσιογράφο ότι θα μπορούσε και εκείνος να ήταν «διαφορετική νύφη από κάποια άλλη» με εκείνον να απαντάει πως αυτό είναι «λίγο δύσκολο» – , ότι «δεν υπάρχουν πλέον δύσκολα με τον κύριο Κασσελάκη, έχουν αλλάξει τα πάντα, σας παρακαλώ πάρα πολύ(…) – Ως πολιτικός – μου φαίνεται καταπληκτικός, πάρα πολύ καλός(…)Νέο αίμα, νέες απόψεις. Θα ήθελα να τον ντύσω, εννοείται, δεν τον συζητάμε. Καταπληκτικό σώμα, είναι ίδιος ο Μπεν Άφλεκ»

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τους υπαινιγμούς του Γιώργου Λιάγκα ότι δέχεται μπούλινγκ, δήλωσε πως «Ο κύριος Λιάγκας, ή ο κύριος Κασσελάκης δέχεται μπούλινγικ; Γιατί ο κύριος Κασσελάκης σίγουρα δέχεται μπούλινγκ από τους πάντες, το οποίο το θεωρώ άδικο(…) Και ο Γιώργος Λιάγκας δέχεται μπούλινγκ, είναι από τους ανθρώπους που δέχονται μπούλινγκ για το πως εκφράζεται. Εντάξει δεν είναι ωραίο αυτό».

Δείτε το βίντεο