Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και θλίψης πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου το 40ημερο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία, μέρος που έμενε η Μαίρη Χρονοπούλου μέχρι να πάθει το ατύχημα που την οδήγησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ανέπαφο παραμένει το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου.

Στο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας, o πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς και φίλοι της σπουδαίας ηθοποιού –μεταξύ των οποίων και ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος.

Στο σπίτι της σπουδαίας ηθοποιού τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο από το θάνατό της

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκαν στο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά»

Στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, ξεχωρίζει μια επιγραφή που η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ζητήσει να μπει, μετά το θάνατό της.

Η επιγραφή που είχε ζητήσει η Μαίρη Χρονοπούλου

Η μαρμάρινη πλάκα που τοποθετήθηκε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της γράφει: «Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά».

Η Μαίρη Χρονοπούλου, που άφησε το ακίνητο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήθελε να μάθουν όλοι την τεράστια αγάπη που είχε στα παιδιά και να βοηθήσουν όσα παιδιά έχουν ανάγκη.

Φωτογραφίες: NDP Photos