Παρά τις διαγραφές και το… δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης ο στενός συνεργάτης του και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βλέπει στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια δημοκρατική και ενωτική στάση.

«Βαθιά δημοκρατική η ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζει να είναι θεσμικός», τόνισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Ήδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών και αναδείχτηκε ως πρόεδρος ο κύριος Κασσελάκης η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους», πρόσθεσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν προβληματίζεται ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης

«Πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του»

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε, δε, ότι «κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση», ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί να αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του κόμματος».

«Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια», επισήμανε, σημειώνοντας ότι «πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του».