Οι αγωνιώδεις στιγμές και κινήσεις της γιαγιάς του 4 μηνών βρέφους που παρασύρθηκε από τη μηχανή στο Βόλο έχουν καταγραφεί στο νέο βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η σύγκρουση της μηχανής με τον 54χρονο που κρατά στην αγκαλιά του το μωρό.

Οι νέες εικόνες

Από τη σύγκρουση το βρέφος εκσφενδονίζεται ενώ ο παππούς του σωριάζεται στο έδαφος.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα φαίνεται η σύζυγος του 54χρονου και γιαγιά του μωρού, η γυναίκα με τα σκούρα ρούχα και τα μακριά ξανθά μαλλιά, να τρέχει να το σηκώνει από την άσφαλτο και να το κρατά αγκαλιά.

Τρέχει σαστισμένη στην απέναντι πλευρά του δρόμου όπου εμβρόντητοι περαστικοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος.

Δεν γνώριζε ότι είχε χάσει τη ζωή του

Το μωρό φαίνεται να είναι χωρίς τις αισθήσεις του αλλά εκείνη την ώρα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι νεκρό.

Η γιαγιά με το μωρό στην αγκαλιά εμφανίζεται και πάλι στο πλάνο αναζητώντας βοήθεια.

Παράλληλα φαίνονται και οι κινήσεις του παππού με την άσπρη μπλούζα.

Σηκώνεται μετά τη σφοδρή σύγκρουση, περπατάει εμφανώς σοκαρισμένος ενώ δείχνει να πονάει. Προσπαθεί να ακολουθήσει τη σύζυγό του που κρατά το μωρό.

Το βίντεο κόβεται, και λίγα λεπτά μετά ένας διερχόμενος οδηγός ταξί σταματά και μαζί με τη γιαγιά μεταφέρουν το μωρό στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στην μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο.

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

“Ηταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας, με τις μικρές κινήσεις μπρός -πίσω και το μωρό στα χέρια. Η μηχανή δεν τον εμβόλισε, αλλά τον χτύπησε από πίσω με τον καθρέφτη. Νωρίτερα, είχε προσπεράσει τον 54χρονο ένας ντελιβεράς. Μόλις τον προσπέρασε, ο παππούς ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου”, ανέφεραν πηγές που εξέτασαν το βίντεο αναλυτικά.

Δείτε το βίντεο