Δικαίωση για 61χρονη γυναίκα στην Κρήτη αποτέλεσε η απόφαση του δικαστηρίου που έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό τον 84χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος επιχείρησε να την πυροβολήσει πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 84χρονος δράστης πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή και, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πλέον ο 84χρονος θα μπορεί να βγαίνει από το σπίτι μόνο για μία ώρα την ημέρα ενώ του απαγορεύθηκε να πλησιάσει στο εξής την 61χρονη εν διαστάσει γυναίκα του.

Την σημάδεψε με το όπλο

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, ωστόσο είχαν σοβαρές και ανεπίλυτες προσωπικές και οικονομικές διαφορές.

Ο 84χρονος κατηγορούμενος το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και την περίμενε κρατώντας ένα όπλο στο χέρι.

Όταν εμφανίστηκε η 61χρονη, μαζί με τον 34χρονο γιο της, ο ηλικιωμένος τους πλησίασε με το όπλο παρατεταμένο προς την γυναίκα η οποίαν είχε υποστεί σοκ.

Ο γιος τους έσωσε την 61χρονη

Ο 34χρονος καταφέρνει να τον αφοπλίσει και ειδοποιεί την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο άνδρα.