Τέλος καλό όλα καλά για την οικογένεια του Λουίς Ντίας.

Δημοσιεύματα στην Κολομβία αναφέρουν πως ο πατέρας του επιθετικού της Λίβερπουλ θα απελευθερωθεί μέσα στις επόμενες ώρες με τις συζητήσεις της κυβέρνησης με τους απαγωγείς να συνεχίζονται.

Ο Ντίας εδώ και περίπου μία εβδομάδα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς αρχικά οι δύο γονείς του είχαν εξαφανιστεί. Η μάνα του πρώτα απελευθερώθηκε αλλά ο πατέρας είχε απαχθεί από μία παραστρατιωτική οργάνωση που ονομάζεται «Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός».

O 26χρονος πήρε άδεια από τους Reds για να επιστρέψει στην χώρα του αλλά για λόγους ασφαλείας ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάθεται στο σπίτι του στην Αγγλία και να παρακολουθεί τα γεγονότα εξ αποστάσεως σε μεγαλύτερη αγωνία.

Απ’ ότι φαίνεται όμως τα νέα είναι ευχάριστα τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του καθώς οι Αρχές της χώρας τόνισαν πως μέσα στις επόμενες ώρες ο πατέρας του θα έχει απελευθερωθεί. Μάλιστα μέλη της οργάνωσης μίλησαν στο περιοδικό «Semana» και  ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν τα άτομα που απήγαγαν τους γονείς του παίκτη της Λίβερπουλ.