Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ μπήκε στον χώρο της μόδας πολλοί την αμφισβήτησαν. Με τις καθαρές γραμμές των ρούχων της και την ολοφάνερη αισθητική της κέρδισε ταυτόχρονα το κοινό και τους κριτικούς και το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τη σειρά καλλυντικών προϊόντων που φέρουν το όνομα της.

Σήμερα 15 χρόνια μετά η εταιρεία της, που χρειάστηκε δάνειο 30 εκατομμυρίων λιρών από την οικογενειακή αυτοκρατορία για να ορθοποδήσει, έχει επιτέλους κέρδος η ίδια το γιορτάζει ποζάροντας για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue.

Μια επιτυχημένη επιχειρηματίας

«Αυτή είναι μόνο η αρχή», υπόσχεται η Βικτόρια που κατάφερε από την ωραία αλλά περισσότερο άχρωμη των Spice Girls να αποτινάξει από πάνω της τον τίτλο της κυρίας του κυρίου και να γίνει μια επιχειρηματίας με δικά της προσωπικά μεγάλα κέρδη.

«Έχω πολλές φιλοδοξίες και εργάζομαι σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ποτέ δεν περιμένω από τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους στα χέρια μου», συνεχίζει στην συνέντευξη που συνοδεύει τη λαμπερή φωτογράφιση, την οποία επικαλείται η Daily Mail.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή», υπόσχεται η Βικτόρια Μπέκαμ που φέτος για πρώτη φορά η εταιρεία που ίδρυσε το 2008 βγάζει κέρδη.

Μεγάλες φιλοδοξίες

«Είναι μια τόσο συναρπαστική περίοδος. Φέτος, η εταιρία έβγαλε κέρδος! Αυτό απαιτεί χρόνο, ειδικά για μια ανεξάρτητη μάρκα. Τώρα που έχω θέσει τις βάσεις για τον οίκο, μπορεί να αρχίσει η πραγματική δουλειά… Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω» αναφέρει η ίδια όσον αφορά τα σχέδιά της για το μέλλον.

Σχολάζοντας την εικόνα της κρύας που της απέδιδε σύσσωμος ο βρετανικός και ο διεθνής Τύπος στο παρελθόν ανάφερε ότι «πριν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν με φωτογράφιζαν συνεχώς οι παπαράτσι, τα μέσα ενημέρωσης με παρουσίαζαν ως ένα κυκλοθυμικό άτομο που δεν χαμογελάει ποτέ. Αυτή ήταν η ιστορία που έλεγαν και αυτό πίστευε ο κόσμος».

«Σκληρά εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα»

«Σταμάτησα να ανησυχώ για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα εδώ και πολύ καιρό. Θα ήθελα τα μέσα ενημέρωσης να με παρουσιάζουν ως κάποιον που είναι ευγενικός, συμπαθής και με σεβασμό, αλλά δεν με νοιάζει πια.

Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι με βλέπουν πλέον ως σκληρά εργαζόμενη, σύζυγο και μητέρα. Βλέπουν την πραγματική μου προσωπικότητα», καταλήγει η ίδια, που δείχνει πόσο καλά με τον εαυτό της και την επιτυχία της είναι αφού στη γαλλική Vogue δεν φωτογραφίζεται με δικές της δημιουργίες, αλλά ρούχα άλλων διάσημων σχεδιαστών.