Θύμα ομοφοβικής επίθεσης έπεσε το νεαρό queer μοντέλο, Dennys, στην Ιερά Οδό, λίγο πριν μπει στο μετρό.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, που μετρά 104.000 ακολούθους, ο νεαρός τραβά τον εαυτό του βίντεο, προκειμένου να περιγράψει όλα όσα υπέστη από δύο άνδρες, που τον βρήκαν να περπατά στον δρόμο με έναν φίλο του.

«Γεια, είμαι ο Dennys, το αγαπημένο queer μοντέλο, μάλλον όχι αγαπημένο όλων και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα στους δρόμους» είπε αρχικά και στη συνέχεια, άρχισε να περιγράφει τα όσα συνέβησαν όταν δυο άντρες σε αυτοκίνητο κατέβασαν το παράθυρο και άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία. Δεν έμειναν όμως μόνο στα λόγια.

Δείτε το βίντεο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DENNYS (@jodennys)

Ο Dennys, απάντησε στις απειλές τους και εκείνοι έγιναν έξαλλοι. Μαζί με τον φίλο του, το μοντέλο άρχισε να τρέxει με τους άντρες να τους κυνηγούν, μέχρι να καταφέρουν να τους πιάσουν.

Όπως λέει στο βίντεο ο Dennys, o ένας από τους δύο «έρχεται κατά πάνω μου και μου πατάει μια κλωτσιά εδώ, μια μπουνιά εδώ, και μου έσβησε ένα τσιγάρο στο πηγούνι». Όλα αυτά συνοδεύονταν από χυδαίες βρισιές. Ο φίλος του Dennys κάλεσε την αστυνομία, κάτι που έκανε τους δυο άντρες να φύγουν. Ωστόσπ ο Dennys ανέφερε ότι σκέπτεται να κινηθεί νομικά.

Μετά από το παραπάνω, ο Dennys είπε ότι φοβάται να κυκλοφορήσει έξω, καθώς δέχεται επιθέσεις καθημερινά για τη σεξουαλική του ταυτότητα και το στιλ του. «Θα γίνω άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος» αναφέρει χαρακτηριστικά προς το τέλος του βίντεο.