Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην Media Day του Ολυμπιακού, ενόψει το αυριανού (26/10) αγώνα με την Εφές, για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας:

«Η Εφές είναι μια ομάδα με ιδιαίτερο επιθετικό ταλέντο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, αλλάζοντας προπονητή, κρατώντας πολλούς βασικούς και σημαντικούς παίκτες, αλλά προσθέτοντας και κάποιους καινούργιους.

Είναι σε αναζήτηση ταυτότητας και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της. Παρόλα αυτά έχει παίκτες που ξέρουν καλά το παιχνίδι και έχουν προσωπικότητα.

Είναι σημαντικό το πώς θα αμυνθούμε. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, όπως πάντα. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, αλλά τουλάχιστον είναι ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μία μέρα.

Για μας θα απουσιάσει ο Σίκμα σίγουρα και ο ΜακΚίσικ, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να είμαστε σε καλή μέρα για να κερδίσουμε αυτό το ματς που τόσο θέλουμε».