Ο Ντανιέλ Νομπόα στα 35 του μόλις χρόνια γίνεται ο νεότερος πρόεδρος που εκλέγεται στην ιστορία του Εκουαδόρ, καθώς κέρδισε τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με το 52,3% των ψήφων. Γιος του δισεκατομμυριούχου Άλβαρο Νομπόα υποσχέθηκε να πιάσει «αμέσως δουλειά» για να ξαναφέρει «την ειρήνη» στη χώρα που σπαράσσεται από τη βία των συμμοριών.

Έτσι το Εκουαδόρ, καλωσόρισε, επίσης, μια νέα Πρώτη Κυρία στο προεδρικό μέγαρο. O λόγος για την 25χρονη Αντζέλα Βαλμπονέζι, η οποία μετακομίζει στο Carondelet μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους Άλβαρο. Μάλιστα η Άντζελα αφήνει την καριέρα ως λαμπερή influencer και διατροφολόγος που καταγράφει την οικογενειακή της ζωή στο TikTok και το Instagram και θα αφοσιώθεί στα καθήκοντα της πρώτης κυρίας.

Ωστόσο, έχει σημαντική επιρροή στα social media, αφού διαθέτει περισσότερους από 338.000 followers στο Instagram και 209.000 στο TikTok.

H Αντζέλα μεταξύ άλλων, μοιράζεται με τους followers της τα outfits της ημέρας και πρόσφατα αποκάλυψε ότι εμπνέεται για το στιλ της από τη βρετανική βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Συγκεκριμένα, η Αντζέλα Βαλμπονέζι δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Republica: «Εμπνέομαι από την πριγκίπισσα Νταίανα».

Η έμπνευση από την Νταϊάνα

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της Ντανιέλ, του κεντροδεξιού κόμματος, ορισμένοι θαυμαστές παρατήρησαν τις ομοιότητες στα ρούχα της Άντζελα σε σύγκριση με εμβληματικές εμφανίσεις μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ειδικότερα, εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της στην προεκλογική εκστρατεία φορώντας ένα λευκό κοστούμι, που θύμιζε το αγαπημένο κοστούμι Alexander McQueen της Kέιτ Μίντλεντον.

Η νέα πρώτη κυρία του Εκουαδόρ φαίνεται να εμπνέεται συχνά από την βασιλική οικογένεια. Σε μια εμφάνιση από την προεκλογική εκστρατεία, η Αντζελα φόρεσε, επίσης, ένα λευκό λινό πουκάμισο και μπεζ παντελόνι chinos, το οποίο θύμιζε το ντύσιμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα όταν επισκέφθηκε ένα ναρκοπέδιο στην Αγκόλα το 1997.

Περίφανη για τον Ντανιέλ Νομπόα

Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια, σε ηλικία 21 ετών, όταν η Αντζέλα Βαλμπονέζι συναντήθηκε με τον 35χρονο σήμερα Ντανιέλ Νομπόα. Η σύνδεσή τους ήταν άμεση και βαθιά. Παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή τον Αύγουστο του 2021 και ο γιος τους Άλβαρο, ο καρπός του έρωτά τους, γεννήθηκε τον επόμενο χρόνο.

Μέσω των social media η Άντζελα επαινεί συχνά και τον σύζυγό της για τις αξίες του. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο, έγραψε στο Instagram: «Πάντα ήμουν περήφανη για σένα, αλλά σήμερα νιώθω ευτυχισμένη που περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν αυτό που πάντα έβλεπα εγώ, ξεχειλίζω από περηφάνια για σένα και είμαι σίγουρη ότι μετά τη σημερινή μέρα ο Ισημερινός είναι έτοιμος να σε επιλέξει ως την καλύτερη επιλογή για να κυβερνήσει αυτή τη χώρα».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Daily Mail