Ο Πέτρος Λεωτσάκος, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τις εκπομπές της Βίκυς Μιχαλονάκου, την εποχή της Trash Tv υπέστη ανακοπή και έφυγε από τη ζωή. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο αποχαιρετισμός των φίλων του

Το αντίο της Τσεσμελή

Το δικό της αντίο είπε η τηλεοπτική του παρτενέρ, Πέπη Τσεσμελή που παράλληλα δημοσίευσε και φωτογραφίες του τόσο από την κοινή τους τηλεοπτική παρουσία όσο και από στιγμές τους εκτός πλατό.

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου φίλος μου αληθινος.Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα Ήσουν είσαι και θα εισαι.Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον.Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες..Ελεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντα. Ποτέ δε Μ άφησες ούτε εγώ ποτέ..Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους είδα από κοντά τι τραβανε ειτε δίκαια είτε άδικα δε το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρουλης.Μεσα από σένα είδα και εμαθα πράγματα που δε φανταζομουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου.Ευχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις.Καλο ευλογημένο σου ταξίδι» έγραψε μεταξύ άλλων.