Με τους συγγενείς και τους φίλους της Μαίρης Χρονοπούλου να δίνουν το παρών για την «αποχαιρετιστήρια γιορτή» για τη σπουδαία ηθοποιό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί για το τελευταίο αντίο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν πολύ κοντά στην ηθοποιό, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και τη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί.

Στιγμιότυπα από την αποχαιρετιστήρια γιορτή στη Μαίρη Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου: Στον δρόμο για το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας η σορός της

«Τα τελευταία 10 χρόνια ήμασταν πολύ κοντά, αλλά την έχω γνωρίσει πριν από 30 χρόνια, σε μια διαδήλωση ηθοποιών. Εκεί γνωριστήκαμε και από εκεί άρχισε αυτή η επαφή. Τα τελευταία χρόνια που ήμασταν κοντά, είδα ποιοι ήταν οι φίλοι της.

Τον τελευταίο καιρό είδα έναν «διαγωνισμό φίλων» γι’ αυτό απέφυγα να βγω στα κανάλια. Ήταν όλοι φίλοι, αλλά κατά διαστήματα. Η Μαίρη ανανέωνε τους φίλους της, έκανε φίλους μια περίοδο, μετά έκανε άλλους, αλλά όλους τους αγαπούσε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ήταν ένας φιλόξενος άνθρωπος, γλυκός και αγωνιστικός. Πολύ συχνά, μου έλεγε πως αν θέλουμε βοήθεια για τους ηθοποιούς, να έρθει, παρά τα προβλήματα που είχε. Μας έλεγε ιστορίες για όσα είχε ζήσει. Ήταν ένα φως», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Δεν θα το ονομάσω πάρτι αυτό. Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή. Εγώ δεν θα συμμετέχω σε ένα πάρτι, αλλά σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, όπως το ήθελε η Μαίρη. Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμός φίλων».

«Κάνουμε την επιθυμία της να έρθουμε εδώ να την αποχαιρετήσουμε με τον τρόπο που ήθελε. Με τα λευκά, με μία σεμνή τελετή. Αυτή η λέξη πάρτι με έχει ενοχλήσει. Δεν είναι λέξη της Μαίρης. Ήθελε μια γιορτή αποχαιρετισμού. Αυτό είναι το σεμνό. Είναι μια σεμνή γιορτή αποχαιρετισμού απέναντι σε έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που αφήνει ένα στίγμα και για την κοινωνία, έναν αγωνιστικό άνθρωπο», σημείωσε συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενω σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι. Το πάρτι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί για αποχαιρετισμό στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι κι οι θαυμαστές της», συμπλήρωσε κλείνοντας.

«Στα άσπρα οι φίλοι της όπως βλέπετε. Αντισυμβατική προσωπικότητα έτσι κι αλλιώς, αντισυμβατικό και το τελευταίο αντίο, σημείωσε συγκινημένος ο Μάκης Δελαπόρτας. «Τη μαγκιά της δεν νομίζω να ξανασυνάντησα σε άλλη μεγάλη πρωταγωνίστρια στον χώρο», συνέχισε ο Μάκης Δελαπόρτας.