Σε λίγες ημέρες στο Τόκιο η Nissan θα αποκαλύψει  ένα νέο μοντέλο το Nissan Hyper Urban, όντας ένα κόνσεπτ, που φανερώνει το όραμα της Nissan για το μέλλον και την επανάσταση στο τοπίο των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) με πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογίες.

Το Nissan Hyper Urban ξεχωρίζει για την κομψή και μοντέρνα αισθητική, ενώ θα προσφέρει την λειτουργία V2H (όχημα σε σπίτι), τη δυνατότητα να  παρέχει ισχύ στο σπίτι, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να συνεισφέρουν την πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο για να υποστηρίξουν την τοπική τους κοινότητα και να κερδίσουν χρήματα στη διαδικασία. Είναι ένα  Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Φόρτισης, που θα αλλάξει τη νοοτροπία με την οποία οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα βλέπουν το αυτοκίνητο.

Επίσης, το εσωτερικό θα φέρει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις. Το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει τις μελλοντικές σχεδιαστικές και τεχνολογικές δυνατότητες των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan. Το εξωτερικό κίτρινο χρώμα μπορεί να αλλάζει ανάλογα με το πώς πέφτει το φως ενώ η σπορ σιλουέτα προσφέρει αεροδυναμική για αυξημένη απόδοση. Η φίρμα αναφέρει ότι το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στους αστικούς χώρους διαβίωσης.