Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στον καβγά που ξέσπασε μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου με τον Νάσο Ηλιόπουλο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή έπειτα από λίγα λεπτά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Σκάι για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Και τόνισε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου, αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Στη συνέχεια, ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για «τεράστιο σκάνδαλο» με το Πανθεσσαλικό στάδιο, σημειώνοντας πως «επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει λεφτά. Ο δήμαρχος δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο».

«Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου…»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

«Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες», ανέφερε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, που φαίνεται να εξασφαλίζει την πανηγυρική επανεκλογή του.

Και δεν άρχησε να επιτεθεί προσωπικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου…».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε έντονα, τονίζοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», ενώ προσέθεσε ότι «έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό, να βγαίνει ο κ. Μπέος και να με προσβάλλει».

Η δημοσιογράφος του Σκάι ζήτησε από όλους να επικρατήσει ψυχραιμία και ευγένεια, αλλά… μάταια.

«Στο 4%, εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεπάγγελτε! Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία, αποδείξεις. Λάσπη, αυτοί είστε», είπε στον Νάσο Ηλιόπουλο ο Αχιλλέας Μπέος, συνεχίζοντας τις ύβρεις: «Ανύπαρκτε… πήγαινε κάνε καμιά δουλειά, ανεπάγγελτε».

«Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν;», του απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λέγοντας στον Αχιλλέα Μπέο: «Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη, γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις».