Για «μεγάλη νίκη» του Πειραιά Νικητή, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Μαρινάκης, που δεν έθεσε υποψηφιότητα φέτος αλλά δήλωσε την στήριξή του στον Γιάννη Μώραλη, στάθηκε και στην μεγάλη αποχή, λέγοντας πως «δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει τέτοια μεγάλη αποχή από τον κόσμο».

«Τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά θα έχουν μία καλύτερη ζωή»

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης, συνιδρυτής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» μαζί με τον Γιάννη Μώραλη, έδωσε σύνθημα νίκης υπογραμμίζοντας πως «είμαστε χαρούμενοι που για ακόμα μία φορά, ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός μας σήμερα θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά από την πρώτη Κυριακή».

«Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή» τόνισε και κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους Πειραιώτες για τα αποτελέσματα λέγοντας πως «να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε κοντά τους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

«Από τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα μιλάμε για μία μεγάλη νίκη του ‘Πειραιά Νικητή’. Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε, για το οποίο δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει τέτοια μεγάλη αποχή από τον κόσμο. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο ‘Πειραιάς νικητής’ για ακόμα μία φορά, ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός μας σήμερα θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά από την πρώτη Κυριακή» είπε αρχικά.

«Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε όλους τους Πειραιώτες για τα αποτελέσματα, ενώ υπογράμμισε πως «να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε κοντά τους».