Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Κέβιν Σπέισι, καθώς ήταν στο Ουζμπεκιστάν, καλεσμένος στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης.

Κάποια στιγμή ένιωσε ολόκληρο το αριστερό του χέρι να μουδιάζει για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα και φοβήθηκε ότι ο ίδιος είχε πάθει καρδιακή προσβολή.

Από τις δικαστικές του περιπέτειες, στιγμιότυπο

Βρισκόταν συγκεκριμένα σε περιήγηση στο Μουσείο Afrasiyab, στην παλιά πόλη του Δρόμου του Μεταξιού, της Σαμαρκάνδης, όταν αισθάνθηκε τη δυσφορία και φοβήθηκε για τη ζωή του.

Τελικά, ο ιατρικός έλεγχος στον οποίο υπεβλήθη ηθοποιός, δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Του έγινε ακόμη και μαγνητική τομογραφία, αλλά εντέλει οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, αφού δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα με την καρδιακή του λειτουργία.

Συγκλόνισαν κοινό και θαυμαστές, σε όλον τον κόσμο, οι κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση

Η περιπέτεια και ο φόβος για την υγεία του

Στη συνέχεια, ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στις εργασίες του φεστιβάλ και εμφανίστηκε στη σκηνή, λέγοντας στο κοινό ότι τελικά η κατάσταση της υγείας του είναι φυσιολογική.

«Πέρασα το απόγευμα εκεί κάνοντας διάφορες εξετάσεις. Το προσωπικό με φρόντισε και μάλιστα, μου έκαναν μαγνητική τομογραφία μεταξύ άλλων εξετάσεων. Όλα αποδείχτηκαν εντελώς φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό» δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι.

«Με έκανε πραγματικά να αφιερώσω μια στιγμή και να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή – για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η καριέρα του

Στην εκδήλωση που παρέστη και μίλησε, ισχυρίστηκε ότι οι καλύτεροι ρόλοι βρίσκονται μπροστά του.

Βεβαίως, όσο ταλαντούχος κι αν είναι υποκριτικά ο Κέβιν Σπέισι, οι εννέα κατηγορίες εναντίον του για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση τουλάχιστον από τέσσερις διαφορετικούς άντρες, συγκλόνισαν τη διεθνή κοινή γνώμη και παρά τη δικαστική του αθώωση, η καριέρα του έχει δεχθεί και ανάλογο πλήγμα.