Η Γιουβέντους εξετάζει τις εναλλακτικές στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος διεθνής μέσος αποκλείστηκε προσωρινά, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, όπως ανακοινώθηκε από την Εθνική Επιτροπή Αντιντόπινγκ της Ιταλίας (NADO Italia).

Ο έλεγχος, που πραγματοποιήθηκε μετά την εκτός έδρας νίκη της «Γιούβε» με 3-0 επί της Ουντινέζε στη Serie A (20/08), ανίχνευσε την ουσία τεστοστερόνη, μια ορμόνη που αυξάνει την αντοχή των αθλητών.

Αν και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό τότε ο Πογκμπά θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό μέχρι δύο ετών από την αγωνιστική δράση και η Γιουβέντους θα λύσει το συμβόλαιο του. Η ομάδα του Τορίνο σε αυτό το ενδεχόμενο θα έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου, ο οποίος δεν προπονείται αυτές τις ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η περίπτωση Χόιμπιεργκ

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Corriere dello Sport» η «Βέκια Σινιόρα» εξετάζει την περίπτωση του Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γάλλος μέσος. Ο Δανός άσος θέλει να φύγει από την Τότεναμ και ήδη η Γιουβέντους έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του.